Afspraken – Huisartsenpraktijk Bijstra – Ermelo
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bijstra
Julianalaan 27a 3851 RA
Ermelo

Afspraken

De spreekuren bij de huisartsen en assistentes zijn op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u van 8.00 tot 10.00 bellen met de assistente. De assistente informeert altijd naar uw hulpvraag, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Voor een afspraak wordt 10 minuten gereserveerd. Heeft u meer tijd nodig of zijn er meer vragen te bespreken,verzoeken wij u dit aan te geven bij de assistente. Zij kan dan meer tijd inplannen, zodat iedereen zoveel mogelijk op tijd geholpen kan worden.

Huisbezoek

Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen, dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of vervoer hebben om naar het spreekuur te komen. Voor het aanvragen van een huisboek kunt u bellen van 08.00 tot 10.00.

Assistenten spreekuur

Bij de assistente kunt u terecht voor handelingen, zoals bloeddruk meten, oren uitspuiten, injecties toedienen, maken van uitstrijkjes en hechtingen verwijderen. Om u niet te hoeven teleurstellen, maakt u hier bij voorkeur een afspraak voor.

Bij een verdenking op een blaasontsteking kunt u de ochtendurine voor 10:00 bij de assistente inleveren.